Okulumuz 2014-2015 öğretim yılında hepsi Ege Bölgesi olmak üzere üç ayrı alanda yarışma düzenlemeye devam ediyor. “Okullar Arası Matematik Yarışması 17. kez, “Fen Araştırma Projeleri Yarışması 13. kez ve Günaydın Edebiyat Öykü, Şiir ve Masal Yazma Yarışması14. kez kapılarını öğrencilere açıyor.  Matematik, Fen ve Edebiyat alanına ilgi duyan tüm gençlerimizi yarışmalara katılmaya davet ediyoruz.

Yarışmaların jüri üyeleri ülkemizin önemli yazar ve şairlerinden, önde gelen üniversitelerin değerli akademisyenlerinden, çeşitli okulların öğretmenlerinden oluşmaktadır. Yarışma yürütme kurullarının kararı gereği Özel Ege Lisesi öğrencileri yarışmalara katılmamaktadır.

Başvuracak tüm öğrencilere başarılar diler, öğretmenlerine ve okul yöneticilerine teşekkür ederiz.