Lise öğrencilerimiz Ahmet Ufuk Caniklioğlu, Ata Doğmaz, Can Sargıner, Murat Başımtekin, Şenol Can Aydın ve Uğur Cem Erdem geometri dersinin yıllık proje çalışmaları kapsamında Özel Ege Lisesinin üç boyutlu modellemesini yaptı. Projeyi yapmaktaki amaçlarını geometrinin çok yönlü dünyasını tanımak, gerçekçi yaklaşımlarını daha iyi anlamak, çizim ve yapı teknolojileri hakkında bilgi edinmek olarak anlatan öğrencilerimiz başarılı bir çalışmanın altına imza attı. Öğrencilerimiz Özel Ege Lisesi lise binası ve spor sarayının üç boyutlu modellemesini, Google Sketchup üç boyutlu çizim programını kullanılarak yapmıştır. Zor ama zevkli bir çalışma süreci içinde oluşturulan projenin amacına ulaştığını ve daha da geliştirilebileceğini ifade eden öğrencilerimiz, Özel Ege Lisesi yerleşkesinin tamamının modellenmesini hedeflediklerini söyledi.

Geometri öğretmenimiz Şeyda Yenice rehberliğinde çalışmalarını yürüten öğrencilerimizi özgün ve özverili çalışmalarından dolayı kutlarız.