Özel Ege Lisesinin mezunlarıyla öğrencilerini bir araya getirmek için düzenlediği Mezunlar Buluşması’nın ikincisi gerçekleştirildi. Üniversitelerin akademik takvimlerinin farklı olması nedeniyle mezunlarımızdan gelen istek üzerine Mezunlar Buluşması bu yıl iki kez yapılmıştır.

Lise binasında buluşan 16 mezunumuz öğle yemeğinin sonrasında lise öğrencilerimizle Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde bir araya geldi. Öğrencilerimizle, üniversite, bölüm, meslek seçimi gibi konularda deneyimlerini paylaşan mezunlarımız, onların sorularını yanıtladı. Son derece verimli geçen söyleşinin ardından kendileri için hazırlanan kokteylde öğrencilerimiz ile birebir görüşmeler yaparak onlara yol göstermeye çalışan mezunlarımıza rehberlikleri için teşekkür ederiz.