Özel Ege Lisesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku içinde kutlandı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 9-F sınıfından Ömer Çoban’ın günün anlamı ve önemini  vurguladığı konuşmasının ardından tören alanında bulunan bütün öğrenciler Gençliğin Atatürk’e Cevabı’nı hep bir ağızdan seslendirdi. Daha sonra 9-D sınıfından Fikri Kerem Kınal,  Atatürk’e Son Mektup adlı şiiri okudu. Tören öğrencilerin halk oyunları, modern dans, jimnastik ve tango gösterileri ile devam etti.

Gençlik Haftası kapsamında yapılan basketbol ve futbol müsabakalarında derece alan lise öğrencilerimiz ile yüzme yarışları sonucunda millî takım aday kadrosuna seçilen öğrencilerimize Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Ali Ergül başarı belgelerini verdi.

Törende görev alan tüm öğrencilerimizi kutlar, nice bayramlar dileriz.

Fotoğraf albümü için tıklayınız.