Özel Ege Lisesi Yabancı Diller Drama Gecesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde gerçekleşti. Yabancı Diller Bölümü tarafından hazırlanan etkinlikte İlkokul İngilizce Drama Kulübü öğrencileri “Rapunzel” adlı oyunu, Ortaokul İngilizce Drama Kulübü öğrencileri “Alice in Wonderland” adlı oyunu mükemmel bir şekilde sahneledi. İlkokul ve Ortaokul Almanca - Fransızca Drama Kulüpleri bir ilki gerçekleştirerek “Oz Büyücüsü” ve “Cinderella” adlı oyunları hem Almanca hem Fransızca olarak derleyerek aynı oyunda izleyiciye sundu. Öğrencilerimizin aynı oyun içinde her iki dili de hatasız kullanmaları seyircilerin takdirini kazandı. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan oyunlar büyük alkış aldı. Öğrencilerimizi özverili çalışmalarından dolayı kutlar, başarıların devamını dileriz.