Özel Ege Lisesi Okul Giriş Sınavı 16 Nisan 2016 Cumartesi günü yapıldı. İzmirli öğrencilerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği sınavın sonuçları 20 Nisan 2016 Çarşamba günü açıklanacaktır. Öğrenciler sonuçlarını, TC kimlik numaraları ve kendilerine verilen kayıt şifresiyle görebilecektir.

Sınavda okula kayıt hakkı elde eden öğrenciler için kayıt tarihleri 25 Nisan-13 Mayıs 2016’dır. Bu tarihten sonra kontenjanda yer olması durumunda kayıt yapılabilecek ancak burslu öğrencilerin burs garantisi ortadan kalkacaktır.

Okul giriş sınavlarımız 30 Nisan 2016 tarihinden itibaren her cumartesi günü okulumuzda yapılmaya devam edecektir.

Ailelerin ve öğrencilerin okulumuza göstermiş oldukları ilgiye teşekkür eder, gelecek öğretim yılının hayırlı olmasını dileriz.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL EGE LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ