Özel Ege Lisesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Üniversite Günü; bir kez daha öğrencilerimize, İzmirli öğrencilere ve ailelerine kapılarını açıyor. Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere çeşitli üniversitelerin katılımıyla 25 Mart 2016 Cuma günü gerçekleşecek etkinlikte üniversiteler, bölüm ve meslek tanıtımlarını yapmak üzere okulumuzda bir araya geliyor. İzmir’deki tüm anadolu ve fen lisesi öğrencilerinin davetli olduğu, ücretsiz etkinliğe aşağıda isimleri belirtilen üniversiteler katılıyor.

Bilkent Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Medipol Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, Kâtip Çelebi Üniversitesi, Şifa Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Goethe Enstitüsü, Campus France.