Özel Ege Lisesinde bu yıl 15. kez düzenlenen Bilim Şenliği, öğrencilerin birbirinden ilginç projelerine ev sahipliği yaptı. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin projeleriyle katıldığı etkinlikte; 6. sınıflar ''Temiz Çevre & Temiz Enerji” konulu pano çalışmalarıyla, 7. sınıflar ilginç şaşırtıcı deneylerle, 9. sınıflar soyut kavramları somutlaştıran atom modelleriyle, 10. sınıflar fizik alanında insanlık tarihindeki önemli buluşların maket çalışmalarıyla yer aldı.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katıldığı  “Temiz Çevre & Temiz Enerji” konulu karikatür ve slogan yarışmasında sergi ziyaretçilerinin oylaması sonucunda 4-E sınıfından Ceren Sıla Karaca, 5-B sınıfından Alpay Şenol, 6-A sınıfından Ilgar Şenol ve 9-A sınıfından Semra Ece Akat’ın birlikte hazırladığı karikatür ve sloganlar ''En İyi Karikatür ve Slogan'' olarak seçildi.