Özel Ege Lisesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan 10. Korolar Şenliği bu yıl da coşkuyla gerçekleşti. Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde şenliğin açılışını yapan Özel Ege Lisesi Korosu’nun ardından Özel Çakabey Okulları, Yıldırım Beyazıt İlkokulu, Yeşilçam Ortaokulu ve Altındağ Ortaokulu korosu şarkılarıyla şenliği renklendirdi. 4. sınıf öğrencilerinden Doğa Pekmez'in sunuculuğunu yaptığı etkinlikte, 7. sınıf öğrencilerinden Ceylin Yalnız ve Tolga Kuntman piyano dinletisi ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Özel Ege Lisesi Müzik Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte görev alan bütün öğrencilerimize, katılımcı okulların korolarına ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.