Yabancı Diller Bölümü tarafından okul öncesi öğrencilerinin İngiliz dili ve kültürünü daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla renkli bir etkinlik düzenlendi. Sergi salonuna dönüştürülen okul öncesi binası Londra’nın özel bölgelerine ait fotoğraf ve resimlerle süslendi. Etkinlik gününde öğrenciler bir turist edasıyla sembolik şehri dolaştı, tren bileti alarak yolculuk yaptı.

Öğrenciler, gezdikleri bölgelerle ilgili İngilizce açıklamalar yapan bir rehber eşliğinde turlarını tamamladı. Serginin sonunda miniklerin Londra broşürleri ve boyama kâğıtları alabilecekleri turist danışma standı da kuruldu.

Etkinlik öğrencilerin oyuncak paralarla kekler alıp afiyetle yemeleriyle ve severek dinledikleri İngilizce şarkılarla sona erdi. Öğrenciler dillerini öğrendikleri bir ülke ile ilgili önemli bilgiler edinirken eğlenme ve günlük İngilizce kullanımı konusunda pratik yapma fırsatı yakaladı.