Özel Ege Lisesi okul öncesi öğrencileri toplum hizmeti çalışması olarak yürüttükleri “Uzat Elini” projesi kapsamında topladıkları kitaplarla bu yıl da Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı akademisyenleri ve öğrencilerinin başlattığı “Saklı Kanatlar Oyun Odaları Kuruyoruz” projesine destek oldu. Yürütülen bu anlamlı çalışmada öğrencilerimizin sosyal duyarlılık ve farkındalık bilinci gelişti.  Kitapları teslim alan Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Gülseren Keskin, Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Gül Özlem Yıldırım,  Bornova Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Raziye Sarısaltık, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Leyla Sarısaltık Midik ve Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Fulya Atalay Yalçın Özel Ege İlkokul Müdür Yardımcısı Birsen Aksu, ana sınıfı öğretmenleri Esin Pak, Zeynep Birgül Çetin, Öznur Kösen, Begüm Ayyıldız ve sınıf temsilcileri Sinem Doğan Ulu, Deniz Keskin, Ece Kalan, Sevilay Tekan ve öğrencilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.