Özel Ege Lisesi Okul Öncesi V. Çocuk Belgeselciliği Projesi “Küçük Atölyelerden Büyük Fabrikalara” teması ile gerçekleştirildi.  2016-2017 öğretim yılının Ocak ayında belgesel çalışmalarına başlayan minik öğrencilerimiz, etkinlik kapsamında çeşitli üretimler yaptı.  Öğrencilerimiz çalışmalarının bir bölümü ile  Özel Ege Lisesi Okul Öncesi Bilim Şenliği’ne katıldı.Yaklaşık 4 ay süren projeyle ilgili görsel ve sanatsal çalışmalarını konuk salonumuzda sergileyen öğrencilerimiz sergiyi ziyaret edenlerden tam not aldı. Çocukların araştıran, sorgulayan, bağlantı kurabilen, bilimsel düşünebilen ve akıl yürütme becerilerini geliştiren çalışma, başarılı bir sunumla sonlandırıldı. Okul öncesi öğrencilerimiz ile öğretmenlerimizi bu uzun soluklu ve yaratıcı çalışmalarından dolayı kutlarız.