Özel Ege Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri, 2014-2015 öğretim yılında KİTVAK tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümünde tedavi görmekte olan hasta yakınlarının konaklaması amacıyla yaptırılan konukevine destek verme kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda çalışmalara başlayan Okul Aile Birliği üyelerimiz ve gönüllü velilerimiz birbirinden güzel çalışmalara imza attı.

Kasım 2014’te düzenlenen gıda kermesinin ardından yoğun bir çalışma temposuyla yeni yıla hazırlanan velilerimiz birçok el yapımı hediyelik ürünle ‘KİTVAK İçin Yeni Yıl Kermesi’ düzenledi. El emeği, göz nuru ürünler öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından ilgi görürken, destek vermek ve teşekkürlerini iletmek amacıyla KİTVAK Kurumsal İletişim Müdürü Feride Akşit, Eğitim Yöneticilerimizle birlikte standı ziyaret etti.

Emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederiz.