Özel Ege Lisesi 3. sınıf öğrencilerinin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Töreni Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde yapıldı.

Törenin sunuculuğunu 3-A sınıfından Melisa Gürel ile 3-B sınıfından Ünal Yaman yaptı. 3. sınıf öğrencileri Yağız Ege Karaaslan, Mehmet Kağan Ok ve Alara Nisa İzci’nin öğretmenleriyle ilgili duygu ve düşüncelerini anlattığı programda, 1. sınıf öğrencileri Çınar Civek, Elif Ece Uslu, Barış Gencer, Aysu Turan, Rona Yaldız ve Çağan Bartu günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu. Ardından 2. sınıf öğrencilerimizden Doruk İrfan Akdana, Nil Nizam, Toprak Güllükaya,  Ece Doğmaz, Yiğit Zincircioğlu, Ege Demirtaş ve Deniz Özen hazırladıkları jimnastik gösterileri ile programa renk kattı. Daha sonra 3. sınıf öğrencilerimiz  “24 Kasım” adlı oratoryoyu seslendirirken, salondaki arkadaşlarıyla beraber şarkılar söyledi. Öğrencilerimizin yaptıkları ritim gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı. Törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.