Malta’daki Dun Gorg Reca Okulu ile sürdürülen  “Cultures and Traditions” e-twining projesi kapsamında 5. sınıf öğrencilerimiz18-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında İngilizce öğretmenimiz İlkokul Müdür Yardımcısı Özge Yazıcılar ve Pınar Dursun eşliğinde Malta’ya giderek çalışmalarını tamamladı.

Türkiye ve Malta Ulusal Ajansları tarafından onay alınan projemizde öğrencilerimiz Malta’daki proje parterlerine sunumlarını yapmış, orada katıldıkları seminer sonrasında e-twining sertifikası almaya hak kazanmışlardır. Bu yıl ilk kez Türkiye dahil olmak üzere tüm Avrupa’da eş zamanlı olarak e-twining kutlamaları yapılmıştır. Projeye katılan öğrencilerimiz Cansu Genç, Nehir Özen, Vera Seven, Rana Tokat, Ilgar Şenol, İsmail Ege Akat, Enis Güner, Emre Adıvar, Eylül Sarıtaş, Lal Ece Yükseltürk, Doğa Kuzucuk, Azra Nur Özcanşen, Damla Küçük, Ece Savran, Sude Sümbül, Ceyda Kızılay ülkemizi ve okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.