Yazılı ve sözlü olarak yapılan resmî Fransızca dil yeterlilik sınavı DELF’e katılarak başarı gösteren Özel Egeliler, Fransızca Avrupa Dil Pasaportu almaya hak kazandı.

Öğrencilerimize diplomaları okulumuzun konferans salonunda düzenlenen törende İzmir Fransız Kültür Merkezi Müdürü Caroline David ve Eğitim Koordinatörü Güzin Bozduman tarafından verildi.  Eğitim Koordinatörü Bozduman, daha sonra öğrencilerimize DELF sınavları hakkında bilgi verdi.

Okulumuzda ikinci yabancı dil olarak Fransızcayı seçen ve çeşitli seviyelerde diploma alan öğrencilerimiz Alisa Çelik, Gülce Genç, Arda Yıldırım, Nisan Kaynar, Nehir Yüksel, Duru Dikbaş, Cansu Mete, Tolga Kuntman, Ayça Serin Önal, Aras Fırat, Zeynep Canlı, Yiğithan Kaptan, Nehir İrem Tarakçı, Ata Karavelioğlu, Cenker Öztin, Yağız Özel, Onat Güler, Ece Gülez, Eren Kepenek, Yağmur Bil, Gamze Nur Özcan, Damla Danacı, Şevval Aykuş, Ecemgül Samtaş, Bilge Erim Bilir, Elif Sude Burbut, Destina Karpat, Gözde Serin, Tanem Yiğit, Pelin Bademkıran, Ezgi Türköz, Onur Balmahmut, Altuğ Şenol, Şebnem Türkoğlu, Selin Duman, Simay Bilge Barış, Berfin Topçu, Cem Kütükçüler ve Sude Güneş’i kutlar, başarılarının devamını dileriz.