Cambridge sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimiz uluslararası geçerliliğe sahip olan sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.  Okulumuz konferans salonunda düzenlenen törende konuşan İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol, “Cambridge sertifikası, Cambridge Üniversitesinin uluslararası geçerliliği olan sınavlarından alınmış bir sertifikadır ve İngilizce bilgisinin belgelendirilmiş olması açısından büyük önem taşımaktadır. Günümüzde okul başvurularından iş başvurularına kadar yeterlilik gerektiren her alanda İngilizce bilgisi büyük önem taşımaktadır. Bilginin uluslararası bir sertifikayla belgelendirmiş olması ise her alanda diğerlerinden bir adım önde olunması anlamına gelmektedir. Bu nedenle öğrencilerimizi yürekten kutluyor, katılımlarının artarak devamını diliyorum.” diye konuştu.