Genç KİTVAK çatısı altında gönüllü olarak çalışan Özel Ege Lisesi öğrencileri harika bir toplum hizmeti çalışmasına daha imza attı. Genç KİTVAK gönüllüleri, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Onkoloji Bölümünde kemik iliği nakli olan çocuklarla gerçekleştirilen yeni yıl kutlamalarında birbirinden güzel dramalar sergileyerek yeni yıl coşkusunu katladı.

Çocuklarla birlikte eğlenen, onlarla dans ve sohbet eden öğrencilerin yaklaşımları hem tedavi gören çocukları hem de onların sağlıklarına kavuşmasında emeği bulunan doktor ve hastane çalışanlarını çok mutlu etti. Fransızca Öğretmeni Beste Erbak ile çalışmaya katılan Genç KİTVAK’lı Neslişah Kaya, Dilge Baylan, Yaren Bozar, Selin Yağmur Çakmak, Lara Ece Çelebi, Nisan Koca, Ömer Bora Taşçı, Ceren Kayrakçı, Yaren Gündoğmuş ve Dicle Baykal’ı içten ve duyarlı davranışları için kutlarız.