Özel Ege Lisesi Okul Öncesi Bölümü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında miniklere atletizm şenliği düzenledi. Bu yıl 10.su gerçekleşen ‘Okul Öncesi Cumhuriyet Çocukları Atletizm Şenliği’nde öğrencilerin heyecanına ailelerimiz de ortak oldu.  Özel Ege Lisesi Spor Sarayında yapılan şenlikte öğrenciler, Beden Eğitimi Bölümü öğretmenlerinin liderliğinde kurulan dört farklı parkurda yarıştı. Öğrencilerin heyecanına ailelerin coşkulu katılımı eklenince keyifli anlar yaşandı.

Bir derecelendirmenin yapılmadığı şenlik sonunda öğrencilerimiz madalyalarını İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol ve İlkokul Müdür Yardımcısı Birsen Aksu’dan aldı.  Minik öğrencilerimizin Cumhuriyet coşkusunu kutlarız.