Özel Ege Lisesi 1., 2. ve 3. sınıf öğrencileri yarıyılının son haftasını çeşitli sanatsal etkinliklerle geçirdi. Devlet Tiyatrosu Opera ve Bale Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) kursiyerlerinin verdiği piyano konseri Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde sunuldu. TOBAV’da müzik eğitimini sürdüren dördü Özel Egeli olmak üzere 10 minik sanatçının seslendirdiği eserler izleyenler tarafından beğeniyle dinlendi. Konserin sonunda Çağan Fırat Karakuş, Gamze Coşkuner, Sibel Gülse Çelik, Elif Can, Firdevs Ada Kahya, Telvin Deniz Çelik, Melisa Yiğit, Mithat Deniz Yılmaz, Ayşin Bilen, Busem Akbaş’a performanslarından dolayı Özel Ege İlkokul Müdür Yardımcısı Birsen Aksu tarafından teşekkür belgesi verildi.

Başta İzmir Devlet Opera ve Balesi Piyano Sanatçısı Cemile Cabbar olmak üzere, sahnemizi renklendiren tüm küçük sanatçılara teşekkür ederiz.