İzmir Devlet Opera ve Balesinin ilkokul öğrencileri için bu yıl 6. kez düzenlediği “Opera ve Bale” konulu resim yarışmasına Özel Egeli ressamların eserleri damgasını vurdu. Yarışmada 1. sınıf öğrencimiz Aysu Elissa İnce üçüncü olurken, 1. sınıf öğrencimiz Ayça Sayın ve 2. sınıf öğrencimiz Azra Tezgel mansiyon ödülüne layık görüldü. Ayrıca öğrencilerimiz Aysu Turan, Selin Karakayış, Duru Naz Bülbül, Batuhan Türel, Asya Gökçe, Rüya Candan, Eda Bayraktaroğlu, Mehmet Ada Başokçu, Alya Kayıkçı, Çağan Bartu Bayram, Defne Bayraktar, Ada Engin, Ada Nas Çolak, Engin Sarman, Irmak Nisan Esen ve Çınar Civek’ın eserleri sergilenmeye değer görüldü.

İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğünün desteği ile gerçekleşen "Hayalimdeki Dünya" konulu 2. İzmir Park Resim Yarışması'nda ise 1. sınıf öğrencimiz Rüya Candan'ın resmi sergilenmeye değer görüldü.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.