Bu yıl MEF Üniversitesi ve MEF Okullarının ortaklaşa düzenlemiş olduğu 24. Uluslararası Araştırma Proje Yarışması’nda okulumuzun üç Biyoloji projesi sergilendi. Lise öğrencilerinin fen bilimleri alanındaki projeleriyle yarıştıkları yarışmaya 771 proje başvuru yaptı. Projelerden 93’ü sergilendi.

10/A sınıfından İpek Kurtoğlu ve 11/E sınıfından Cansu Yıkılmaz’ın hazırladığı ve rehber öğretmenliğini Rüçhan Özdamar’ın yaptığı, “Kanser Tedavisi İçin Zerdeçal Taşıyan Nanopartiküllerin  Geliştirilmesi” isimli proje Biyoloji kategorisinde okulumuza ikincilik ödülü getirmiştir.

Öğrencilerimiz elde ettiği bu sonuçla MEF Üniversitesinde tercih etmeleri durumunda %25 burs hakkı kazandı. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.