Özel Ege Lisesi öğrencilerinin Müzik Bölümü öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladığı “Anadolu Sihri” Türk Halk Müziği Konseri Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde sunuldu. Okul Yönetimi, veli, öğrenci ve öğretmenlerin izlediği Türk Halk Müziği konserinde Özel Egeli öğrencilerin performansı profesyonel sanatçıları aratmadı. Eraslan Vakfının desteğiyle gerçekleşen ve İlke Karadeniz’in sunuculuğunu yaptığı gecede ağırlıklı olarak lise öğrencileri olmak üzere 66 lise ve ortaokul öğrencisi koro halinde bölgelerimize ait türküleri seslendirdi. Ahmet Efe Yılmaz, İpek Kurtoğlu, Nazım Kaan Metli, Ece Yavuz solo okudukları türkülerle beğeni topladı.

Söz ve müziğin harman olduğu gecede sahne olan tüm öğrencilerimizi ve Özel Ege Lisesi Müzik Bölümünü kutlarız.