Özel Ege Lisesi 11. sınıf öğrencileri Ece Bardakcı ve Karya Gülen, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yenilikçi çalışmaları desteklemek amacıyla İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen 5. Türkiye İnovasyon Haftası’nda okulumuzu temsil etti. 47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ulusal Finali'nde Kimya alanında “Farklı Bitki Ekstrelerinin Kolon Kanseri Üzerine Etkisinin İncelenmesi” konulu projeleriyle birincilik ödülü alan öğrencilerimiz, 10 farklı ülkeden profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve öğrencileri buluşturan etkinlikte projelerini tanıtma fırsatı buldu. Bilim Kurulu Üyesi Merve Akpınar eşliğinde organizasyonda yer alan öğrencilerimiz, girişimcilik ve inovasyon konusunda başarılı örneklerin masaya yatırıldığı etkinlik süresince gerçekleştirilen konferans, panel, sergi ve atölye çalışmalarında yer aldı. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.