Özel Ege Lisesi öğrencileri Almanca Dil Pasaportu sınavlarını başarıyla geçerek sertifikalarını aldı. Yazılı ve sözlü olarak yapılan sınavlar sonucunda öğrencilerimiz Almira Yağcı, Aysima Deveci, Asya Karadağ, Elif Doğru, Duru Kefeli ve Günce Göztepe  A1 seviyesinde, Ceren Kayrakçı A2 seviyesinde, Ece Bardakçı, Dilara Ballıoğlu ve Damla Kiray ise B1 seviyesinde sertifika almaya hak kazandı. Öğrencilerimiz sertifikalarını okulumuz konferans salonunda  düzenlenen törende Alman Kültür Merkezi Dil Sınavları Koordinatörü Nuriye Cin ve Almanca öğretmeni Serap Örcan’dan aldı.  Törenin ardından Alman Kültür Merkezi Dil Sınavları Koordinatörü Nuriye Cin tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize  iki ayrı oturumda Avrupa Dil Pasaportu sınavları hakkında bilgi verildi. Almanca öğretmeni Serap Örcan ise üniversite eğitimini Almanya'da sürdürebilmek isteyenler için gerekli koşulları anlattı.