İzmir Amerikan Koleji tarafında bu yıl ilk kez düzenlenen Kısa Film Festivali’ne, Özel Ege Lisesi Kısa Film Takımı damga vurdu. Tüm gün yarışma filmlerinin gösterildiği etkinlikte öğrencilerimiz 4 dalda ödül kazandı.

Zeynep Günay Tan, Aksel Bonfil ve George Chirstopoulos'tan oluşan jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda En İyi Yönetmen dalında Aylin Elibol; En İyi Senaryo dalında Öykü Tanülkü, Öykü Özdemir; En İyi Orijinal Müzik dalında Ege Tunçgenç ödül alırken, Jüri Özel Ödülü’ne ise İlayda Tenim layık görüldü. Geçtiğimiz yıl İngilizce Öğretmeni Deniz İlker Toker tarafından çalışmalarına başlayan Kısa Film Takımı dört kategoride ödüle layık bulunarak önemli bir başarının altına imza attı. 22 filmin katıldığı ve 8 dalda değerlendirme yapılan festivalden dört ödülle dönen öğrenciler; Lise Müdürü Aylin Musluoğlu, Müdür Yardımcısı Necla Atıl ve Danışman Öğretmenleri Deniz İlker Toker ile birlikte pasta keserek başarılarını kutladı.