Özel Ege Lisesi 2015- 2016 öğretim yılı Kış Spor Okulları, 17 Ekim 2015 Cumartesi günü başladı. İlköğretim 3, 4 ve 5. sınıflara yönelik voleybol, basketbol, yüzme ve masa tenisi kursları öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Yapılan bilimsel araştırmalar göstermektedir ki küçük yaştan itibaren sporla ilgilenen çocuklar, daha başarılı bir akademik yaşama sahip olmaktadır.  Öğrencilerimizin en az bir spor branşıyla ilgilenmesi, sporu bir yaşam biçimi haline getirebilmesi, sportif yetenek ve becerilerini keşfedebilmesi amacıyla okulumuz uzun yıllardır öğrencileri için cumartesi günleri spor kurslarını ücretsiz olarak düzenlemektedir.

Yıl boyunca (30 hafta) uygulanacak eğitim programları, alanında uzman beden eğitimi öğretmenleri tarafından verilmekte olup, çalışmalar cumartesi günleri 09.00-10.30 saatleri arasında okulumuzun spor tesislerinde yapılmaktadır.

Spor sevgisini küçük yaşlardan itibaren içselleştirecek olan tüm spor okulu öğrencilerimize başarılar diliyoruz.