Okulumuzda 1998 yılından bu yana kat görevlisi olarak çalışan Sabriye Mutlu arkadaşımızı emeklilik yaşamına pasta keserek uğurladık. 17 yıl 5 ay Özel Ege Lisesinde çalışan Mutlu’nun emeklilik törenine Özel Ege Lisesi Müdürü Aylin Musluoğlu, eğitim yöneticileri ve Özel Ege çalışanları katıldı.

Uzun yıllar Özel Ege’de çalışma hayatını sürdüren arkadaşımız, yüzlerce öğrencinin küçük adımlarla başlayıp mezuniyetle devam eden eğitim serüvenine bir anne şefkatiyle tanıklık etti.  Kat görevlilerimizin öğrenciler ve özel Ege Ailesi üzerindeki emeği, özverisi hafızalarımızda değerli anılar olarak yerini almaktadır.  Çalışma arkadaşımızı yeni yaşamına uğurlarken kendisine; ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyoruz. Sevgili Sabriye Mutlu emeklerin için tekrar teşekkür ederiz.