Özel Ege Lisesi Fransızca Topluluğu öğrencileri, Mart 2015’te Kanada’nın Québec kentinde gerçekleşen AQEF 2015 Trois-Rivières - Uluslararası Fransızca Festivali’nde sahneledikleri Fransızca oyunlarını, Özel Ege Lisesi öğrencileri ve aileleri için bir kez daha Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde sergiledi.

Fransızca Öğretmeni Beste Erbak tarafından yazılan ve sahnelenen "İnterdictions" adlı oyun öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi ve çokça alkış aldı. Oyundan sonra tiyatro öğrencileri bir forum yaparak, oyun ve tiyatro çalışmaları hakkında sorulan soruları yanıtladı. Oyuncular arasında 11. sınıftan 12. sınıfa geçen öğrenciler ufak bir jübile yaparak kısa bir süreliğine tiyatroya veda etti. Özel Ege Lisesi Müdürü Aylin Musluoğlu yaptığı konuşmada öğrencilerini tebrik ederken, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Öğrencilerimiz Elif İskifoğlu, Berhan Karaman, Ege Berk Tuna, Berkay Yazıcıoğlu, Selen Topkurulu, İlke Büyükyıldız, Cihangir Emre Özaras, Mert Aydın, Ardan Han'a "Hoşçakal" derken, Ömer Bora Taşçı, Yaren Gündoğmuş, Selin Yağmur Çakmak, Doğa Erdem ve Selin Tunaboylu'nun da yer aldığı ekibi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.