Rehber öğretmenlerimiz öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz “iyi birey, doğru insan ve örnek lider” konulu davranış eğitimi çalışmalarımız devam ediyor.  Sınıf söyleşileri ve salon derslerinin yanı sıra duvarları süslediğimiz sloganlar, panolar ve görsel çeşitlilikle desteklenen çalışmalar öğrencilerimizin yanı sıra velilerimizde de farkındalık uyandırıyor.

Davranış eğitimi çalışmaları kapsamında 4. ve 5. sınıf öğrencilerimiz ile 6. ve 7. sınıf öğrencilerimize yönelik salon dersleri düzenledik. Sosyal Bilimler Bölümü, “İnsan Hakları” konusunu davranış eğitimi çalışmalarımızla bütünleştirerek videolar ve öğrenci sunumlarıyla zenginleşen keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizi sorgulamaya ve düşünmeye teşvik eden söyleşilerde, sorulara birlikte cevap aradık.  Sosyal statü ve rolümüz ne olursa olsun “iyi insan” olarak anılan ve aranan birisi olabilmenin önemi üzerinde durduk.

Okulumuzda sürdürülen bu çalışmanın süreklilik ve bütünlük isteyen bir uğraş olduğunun farkındayız.  Çalışmalara destek veren tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ederiz.