Özel Ege Lisesi Sosyal Bilimler Bölümü okulumuzun konferans salonunda “İnsan Hakları” konulu panel düzenledi. İnsan Hakları Haftası kapsamında gerçekleştirilen panel 7. sınıf öğrencileri Kerem Gülbek ve Elif Yapıcı’nın müzik dinletisi ile başladı. Panelin sunuculuğunu 7-B sınıfından Sude Sümbül yaptı. Panele konuşmacı olarak 7. sınıf öğrencileri Ilgar Şenol, Zeynep Canlı, Defne Vural, Ceylin Yalnız ve Ata Altınok katıldı. İki bölümden oluşan panelin ilk bölümünde öğrenciler “İnsan Haklarının Tarihsel Süreci”, “Dünya ve Türkiye İnsan Haklarının Neresinde?” konularına değindi. İkinci bölümde ise “İnsan Hakları İhlalleri Nasıl Engellenebilir?” sorusuna çözüm önerileri arandı. Panele konuşmacı olarak katılan öğrencilerimiz ile soru ve görüşleriyle panele katkıda bulunan öğrencilerimizi kutlarız.