İngilizce Debate (münazara) etkinliği 9.sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Türkçe münazara eğitimi alan öğrencilerimiz bu bilgilerini İngilizce bilgileriyle birleştirerek 9.sınıf arkadaşlarına konferans salonunda bir gösteri maçı sundu.

Gösteri maçında hükümet grubunu Selin Yağmur Çakmak, Leyla Almasoud ve İbrahim Ekmen; muhalefet grubunu Efe Şenoğlu, Yaren Bozar ve Oğuz Kağan Büket temsil etti. İngilizce münazara maçında “Batı demokrasilerinde, kaos ortamında sosyal medya kullanımı yasaklanmalıdır.” argümanı tartışıldı. “Hükümet açılış” grubu sorunu net bir şekilde tanımladı. Tüm münazaracılar konuşmaları boyunca birçok argüman vererek, konu hakkında fikirlerini dile getirdi ve karşı grubun fikirlerini çürütmeye çalıştı. İngilizce münazara maçında yarışan tüm öğrencilerimizi başarılı sunumları ve yabancı dil becerilerinden dolayı kutlarız.