Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Yıldızların Altında Sinema Akşamı ilkokul ve ortaokul öğrencileri için bu yıl da okul bahçesinde gerçekleştirildi. Öğrencilerin sinema ve patlamış mısır keyfi görülmeye değerdi.

En iyi animasyon filmi dalında Oscar alan Inside Out- Ters Yüz, öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi. Film 11 yaşındaki Riley’nin zihnindeki duygu kontrol merkezinde bulunan iyimser Neşe’nin başını çektiği beş duygunun; Korku, Öfke, Tiksinti ve Üzüntü’ye rağmen Riley’nin mutlu olması için yaşadığı macerayı konu ediyor.

Öğrencilerimizin açık havada arkadaşlarıyla birlikte güzel bir akşam geçirmesini sağlamak için düzenlenen geceye aileler de yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerimize ve ailelerimize geceye göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.