Özel Ege Lisesi öğrencilerinin gelişimleri ve kişiler arası ilişkilerinde etkili olan interneti ve sosyal medya araçlarını daha güvenli kullanmalarını sağlayabilmek, onları bilinçlendirebilmek ve bu konuda farkındalık yaratmak amacı ile “Güvenli İnternet Kullanımı ve Bilişim Suçları” semineri düzenlendi. Konferans salonunda Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Koltuksuz tarafından verilen seminere 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Seminerde, sosyal, duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişim üzerinde büyük rol oynayan internet kullanımında alınması gereken güvenlik önlemlerine yer verildi. Ayrıca sosyal medyada karşılaşılabilecek güvensiz durumlar ve bu konuda yapılması gereken işlemlerden bahsedildi. Seminer, soru – cevap bölümüyle son buldu. Öğrencilerimizin için oldukça verimli geçen semineri veren Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sayın Ahmet Koltuksuz’a teşekkür ederiz.