Gençleri toplum hizmeti çalışmaları yapmaya yönlendirmek amacıyla KİTVAK çatısı altında 2015 yılında faaliyete geçen Genç KİTVAK çalışmalarını hızla sürdürüyor. Şimdilik Özel Egeli öğrencilerden oluşan Genç KİTVAK yeni yılı Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Servisinde tedavi görmekte olan çocuklarla birlikte karşıladı. 9. sınıf öğrencilerimiz ve aynı zamanda Genç KİTVAK gönüllülerimiz Janset Güney, Begüm Görücü ile Tanem Yiğit; Coğrafya Öğretmeni Özlem Cerlet ile birlikte yeni yıl partisine katıldı. Tedavi gören çocuklara hediyeler götüren, onlarla pasta kesen ve sohbet etme fırsatı yakalayan gençlerimiz yüzlerdeki hüznü biraz olsun silmeye çalıştı.

Eraslan Vakfının katkılarıyla Aralık 2015’te KİTVAK yararına okulumuzda bir konser düzenleyen, 2016 yılı içinde İzmir’in çeşitli sergi salonlarından sergilenmek üzere yoğun bir Resim ve Seramik Sergisi programlayan Genç KİTVAK birçok etkinlikle bağış toplamaya ve farkındalık yaratmaya çalışıyor.

Genç KİTVAK gönüllülerimizi kutluyor, topluma yararlı çalışmalarının devamını diliyoruz.