Özel Ege Lisesi öğrencilerinin toplum hizmeti çalışmaları kapsamında 2015 yılından bu yana Genç KİTVAK çatısı altında sürdürdükleri etkinlikler devam ediyor.

Genç KİTVAK gönüllüleri Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde buluştu.  KİTVAK Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Necati Şentürk, Genç KİTVAK Başkanı Yaren Bozar, Başkan Yardımcısı Selin Yağmur Çakmak, Etkinlik Koordinatörü Efe Şenoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Ceren Kayrakçı, Ekin Cücü, Neslişah Kaya ve 9., 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizin hazır bulunduğu toplantıda, Genç KİTVAK’ın bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve yapacağı projeler anlatıldı. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında organ bağışının öneminin vurgulandığı toplantıda, kemik iliği transplantasyonunun da bir organ nakli olduğuna dikkat çekildi.

KİTVAK Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Necati Şentürk, öğrencilerimize vakfın iki büyük eseri olan Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve Ege Üniversitesi KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevinden sonra inşaatı devam eden Dokuz Eylül Üniversitesi KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi süreciyle ilgili bilgi verdi. Vakfın gerçekleştirdiği ve hasta ve hasta yakınlarına moral verebilecek, onların tedavi süreçlerinde yüzlerini güldürecek etkinliklerin devam ettiğini belirten Şentürk, “Birçok kişi, kurum ve kuruluşla vakfın çalışmalarına katkı sağlayacak iş birlikleri devam ediyor. Ancak bizim için gençlerin yaptığı çalışmaların önemi ayrı. Genç gücümüz, geleceğe umudumuz Genç KİTVAK’lılardan beklentimiz etkinliklere katılarak toplumda bu konuda farkındalık yaratmaları” dedi.

Genç KİTVAK Başkanı Yaren Bozar, öğrencilerimizin bugüne kadar Genç KİTVAK çatısı altında yaptıkları çalışmaları anlatarak, toplantıya katılan arkadaşlarının da gönüllü çalışmalara katılmasını istedi. Bozar, “Gönüllülük esasıyla yürüttüğümüz Genç KİTVAK çalışmalarına vakit ayırabilecek bütün Özel Ege Lisesi öğrencilerini bekliyoruz” diye konuştu.