Genç KİTVAK çatısı altında gönüllü olarak çalışan Özel Ege Lisesi öğrencileri örnek bir çalışmaya daha imza attı. Genç KİTVAK’lılar Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavi gören çocuklarla birlikte yeni yıl kutlaması yaptı. KİTVAK tarafından düzenlenen etkinliğe Genç KİTVAK gönüllülerimiz Yaren Bozar, Nur Eraslan, Karya Gülen, Eren Kepenk, Başak Güllükaya, Orhun Sarı, Nil Berber, Zeynep Ecem Yavaşgil ve beden eğitimi öğretmenimiz Ceyda Akşehir katıldı. Tedavi gören çocuklara kendi yaptıkları el işi ürünleri ve yılbaşı şapkaları hediye eden Genç KİTVAK gönüllüleri, onlarla eğlenceli oyunlar oynayıp pasta kesti, sosyal medyada dünya çapında popüler bir uygulama olan “Mannequin Challenge” ile zamanı durdurdu. Zorlu tedavi süreçlerinden geçen çocukların yüzlerinde gülümsemeye sebep olan öğrencilerimizi duyarlı davranışlarından dolayı kutlarız.