Genç KİTVAK çatısı altında gönüllü olarak çalışan Özel Ege Lisesi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavileri devam eden çocuklarla birlikte kutladı. KİTVAK tarafından düzenlenen etkinliğe Genç KİTVAK üyelerimiz Ata Kapsal, Simgenur Dinç, İlayda Güven, Melek Sude İkizoğlu, Zeynep Yolcu, Zeynep Ecem Yavaş, Öykü Boza ve beden eğitimi öğretmenimiz Ceyda Akşehir katıldı. Kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Onkoloji servisinde tedavileri devam etmekte olan Elanur Ergun, Sudenaz Suda ve Çınar Küçükkılıç tarafından okunan “Atatürk” ve “23 Nisan” konulu şiirler uzun süre alkışlandı.  Kutlama etkinliği çocuklara yönelik sürpriz oyunlar ile devam etti. Genç KİTVAK’lı öğrencilerimizi duyarlı davranışları için kutlarız.