Kanada Waterloo Üniversitesi The Center for Education in Mathematics and Computing (CEMC) tarafından 9. sınıf öğrencileri arasında Fryer adlı,10. sınıf öğrencileri arasında ise Galois adlı matematik yarışmaları yapıldı.  Uzun cevaplı matematik yarışmalarından Fryer yarışmasına dünya genelinden 5.192, Galois yarışmasına ise 7.073 lise öğrencisi katıldı. Fryer sınavında kurumun yapmış olduğu puanlama sistemine göre öğrencilerimizden   Ezgi Aslan II. puan grubunda,    Aysima Deveci III. puan grubunda,   Fikri Kerem Kınal  IV. puan grubunda yer alarak uluslararası okullar kategorisinde onur listesine girmeye hak kazandı.

Ayrıca 9. sınıf öğrencilerimizden Ezgi Aslan, Aysima Deveci, Fikri Kerem Kınal, Eren Kepenek ve Batu Güler uluslararası okullar kategorinde ilk %25’lik dilime girerek üstün başarı sertifikası ile ödüllendirilmeye layık görüldü.  Fryer sınavında Ezgi Aslan, Galois sınavında Melisa Doğru okul birincisi olarak okul birinciliği madalyası ile ödüllendirildi.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.