Özel Ege Lisesi 4. sınıf öğrencileri Fransızca dersinde çevrim içi bir yarışmaya katıldı. Öğrencilerimiz, dersin öğretmeni tarafından bilgisayar ortamında Kahoot adlı uygulamaya girilen soruları kendilerine verilen kod yardımıyla sisteme girerek yanıtladı. Bugüne kadar öğrendikleri konularla ilgili görsel soruların bulunduğu yarışmada öğrenciler doğru cevabı en kısa sürede verebilmek için kıyasıya mücadele ederken hem eğlenme hem de Fransızca bilgilerini pekiştirme fırsatı yakaladı. Sınıf bazında en yüksek puanı alarak birinci olan dört öğrencinin başarı belgesi aldığı yarışma, büyük bir heyecana sahne oldu. Öğrencilerimiz Uzay Arda Aydınoğlu, Efe Kayıkçıoğlu, Dilara Pelit ve Nida Sevgin’i performanslarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.