Özel Ege Lisesi Fransızca Tiyatro Topluluğu 5-16 Nisan 2017 tarihlerinde Fransızca Öğretmeni Beste Erbak ve Matematik Öğretmeni Aslı Namlı Kunduracı eşliğinde Fransa'nın La Roche-sur-Yon şehrinde yapılacak FDF Uluslararası Liseler Fransızca Tiyatro Festivali’ne katılacak. 21 ülkeden tiyatro topluluklarının bir araya geleceği festivalde, öğrencilerimiz Fransızcaya uyarladıkları Haldun Taner'in "Keşanlı Ali Destanı" adlı eserini sahneye koyacak. Öğrencilerimiz Ömer Bora Taşçı, Elif Sude Burbut, Helin Alara Karakuyu, Gamze Nur Özcan, Melis Derya Ateş, Selin Duman, Sude Adalı, Yağmur Bil, M. Doğukan Çetin, Berke Odacı, K.Berkay Dabakoğlu, Cem Kütükçüler, Berfin Gökhan, Lidya Nur Karat ve Melis Pehlivan'a festivalde başarılar dileriz.