Özel Egeli 4.ve 5.sınıf öğrencileri Almanca dersinde

Minticity-İnteraktif Almanca Öğrenme Portalı ile tanışmanın heyecanını yaşıyorlar.

Minticity  Nedir?

Minticity, sistemin tamamına internete  bağlı bir bilgisayardan erişilebilen bir interaktif Almanca  öğrenme portalıdır. Minticity  kullanıcıları burada hazırlanan interaktif programlarla; görsel, işitsel ögelerle etkileşime geçerek aktif öğrenme yöntemi ile eğlenerek öğrenmektedir.  Minticity aynı zamanda kullanıcısına, öğretmenler  ve yine kendi gibi Almanca öğrenmekte olan farklı kullanıcılarla tanışıp konuşma  ve yabancı dilini geliştirme  imkânı sunmaktadır.

Neden  Minticity?

Minticity, Almanca  eğitimi  alan   öğrencilerimize eğitimlerini  pekiştirme ve alternatif  bir öğrenme olanağı sağlamaktadır.  Tüm  okuma, dinleme, yazma  ve dilbilgisi alıştırmaları, dilbilgisi anlatımları, Fit in  Deutsch   ve DSD sınavları  ile sözcük hazinesini geliştirmeye yönelik  alıştırmalar içermektedir. Ayrıca  Avrupa Birliği Eğitim Konseyi'nin belirlemiş olduğu seviye standartlarına  uygun bir sistemdir. Minticity'nin ödev gönderme fonksiyonu sayesinde hem öğrenci  keyifle sevdiği internet ortamında ödevini yapabilmekte hem  öğretmen; öğrencinin hatalarını görebilmekte, sınıf başarı oranını takip edebilmekte  ve öğrenci ile farklı bir platformda buluşabilme imkânını  yakalamaktadır.