4. DOESEF proje fuarı 8-11 Nisan 2015 tarihleri arasında İzmir Üniversitesinde gerçekleştirildi. Özel Ege Lisesinin dört projesinin sergilendiği yarışmada jüri değerlendirmeleri sonucunda 11. sınıf öğrencilerimizden Elif Ege Diken ve Ada Karadoğan’ın hazırladığı, rehber öğretmenliğini Onur Akpınar’ın yaptığı biyoloji projesi Tayvan’da yapılacak International Science Fair (TISF) gitmeye hak kazanmışlardır. Aynı zamanda 11. sınıf öğrencilerimizden Atakan Alkan ve Ozan Yücel’ in hazırladığı ve rehber öğretmenliğini Mehmet Halil Civek’in yaptığı Mühendislik projesi ikincilik ödülü; Kerim Eraslan ve Berkay Çuhadar’ın hazırladığı, rehber öğretmenliğini Batuhan Alparslan’ın yaptığı Enerji projesi teşvik ödülü almıştır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve rehber öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.