Özel Ege Lisesi 2016-2017 öğretim yılına törenle başladı. Ana sınıfı 5 yaştan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerin hazır bulunduğu törene veliler de katıldı. 12. sınıf öğrencisi Aysu Onargan’ın sunduğu programda, İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol ve Lise Müdürü Aylin Musluoğlu birer konuşma yaptı. Eğitim yöneticileri, konuşmalarında ana sınıfına başlayan en minik öğrenciler ile 9. sınıfa başlayan liseliler başta olmak üzere tüm öğrencilere sağlık ve başarı diledi.

Her yıl mezun öğrenciler adına yapılan konuşmayı bu yıl 2016 mezunu Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi Deniz Akıncı yaptı. 12. sınıf öğrencisi Can Ekicioğlu’nun okuduğu şiirin ardından 1. sınıf öğrencisi Ada Gülcan okula başlamanın heyecanını dile getirdi. Minik konuşmacı eğitim hayatına Özel Ege’de başlamış olmaktan son derece mutlu olduğunu ve Özel Egeli olmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

2016-2017 öğretim yılının tüm öğrencilerimiz ve ailelerimiz için hayırlı olmasını dileriz.