Aşık Veysel Rekreasyon Alanında okullar arası düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kros Yarışları’nda öğrencilerimiz büyük başarılara imza attı. 1.000 metre koşusunda 6-E sınıfından Irmak Şerefoğlu üçüncü, 2.000 metre koşusunda 10-F sınıfından Günce Göztepe dördüncü, 1.200 metre koşusunda Küçük Erkekler Kros Takımı’nda yer alan 6-C sınıfından Yiğit Ege Gürlük, 6-A sınıfından Görkem Tütüncü, 4-C sınıfından Çınar Şerefoğlu ve Çağlar Şerefoğlu ise üçüncü oldu.

2.000 metre koşusunda Yıldız Erkek Kros Takımı’nda yer alan 7-A sınıfından Arda Aracı, 7-C sınıfından Kuzey Gülen, 7-A sınıfından Cem Yıldırım, 8-E sınıfından Can Doğan ve 8-B sınıfından Yağız Hoşgör birincilik elde etti. Öğrencilerimiz madalya ve kupalarını 29 Ekim 2017 Pazar günü Bornova Stadyumunda düzenlenecek törende alacaklar.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarını devamını dileriz.