22 Haziran 2017

Değerli Aileler,

Burs başvuru sonuçları sayfamızda açıklanmıştır.   Burs Başvuru Sonuçları için tıklayınız...

Özel okulların büyük bir kısmında burs konusu sadece başarı durumuyla ele alınırken ve belli bir puan diliminde yer alan öğrencilere, önceden belirlenmiş oranlarda burs sağlanırken Özel Ege Lisesinde başarıya ilave olarak ailenin ekonomik durumu, anne-babanın birlikte olup olmadığı, hayatta olup olmadığı, kardeş sayısı gibi bilgiler de dikkate alınmaktadır.  Okulumuzda “akademik başarı, ekonomik ve ailesel faktörler” bir bütün olarak değerlendirilerek burs kararları oluşturulmaktadır.

Burs başvuru döneminde sayfamızda yayınlanan tüm duyurularda ve velilere gönderilen bursla ilgili mesajlarımızda bu konuyu tekrar tekrar vurgulamaya özen gösterdiğimizin bilinmesini istiyoruz.

Burs için ayrılan kaynakların mümkün olduğunca en doğru kişiye ve en doğru miktarda ulaşmasını sağlamaktan başka bir amaç taşımayan bu uygulamanın Özel Ege Ailesi’nin değerli üyeleri tarafından desteklendiğine inanıyoruz.

ÖZEL EGE LİSESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ

ÖZEL EGE LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ