Özel Ege Lisesi tarafından bu yıl on dördüncüsü düzenlenen Fen Araştırma Projeleri Yarışması, katılımcıların projelerini sunduğu sergi ile bilim heyecanına sahne oluyor. Fen ve Teknoloji, Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarında ülkemizin dört bir yanından gelen 286 projenin başvurduğu yarışmamızda jüri değerlendirmesinden geçen 84 proje sergilenmeye değer görüldü. Ege üniversitesi Fen Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinin jüri üyeliği yaptığı sergide her alanda dereceye giren ilk üç proje 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek törenle ödüllerine kavuşacak.

2016 yılında İzmir başta olmak üzere Adana, Adıyaman, Antalya, Amasya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ ve Zonguldak illerinden yarışmamıza başvuran tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eder, dereceye girsin veya girmesin sergiye katılan projelerin öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin ödül törenimize davetli olduğunu hatırlatmak isteriz.

Özel Ege Lisesi Fen Araştırma Projeleri Yarışma Yürütme Kurulu