Bornova İlçe Millî Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve Şube Müdürü Necim Eroğlu, lise müdürümüz Aylin Musluoğlu’nu kutlamak amacıyla okulumuza geldi. Özel Ege Lisesinin ÖSYM tarafından açıklanan 2015 ÖSYS sonuçlarına göre 6. kez elde ettiği İzmir birinciliği nedeniyle gerçekleşen kutlama ziyaretinde eğitim yöneticilerimiz hazır bulundu.  2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) verilerine göre Özel Ege Lisesi, İzmir’deki 111 resmî ve özel Anadolu lisesini geride bırakarak İzmir birincisi olmuştur.

Son altı yılın İzmir şampiyonu olan Özel Ege Lisesi aynı zamanda Türkiye Özel Anadolu Liseleri Listesi’nde, YGS’de 552, LYS’de 543 okul arasında toplam sekiz puan türünde de ilk beş okul içinde yer almıştır.

Bu nedenle öğrencileri ve eğitim yöneticilerini kutlayan Bornova İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu ve Şube Müdürü Sayın Necim Eroğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.