Özel Ege Lisesi ve Matematiksel Güç ve İnovatif Tasarım Derneği (MAGİT) işbirliğiyle, Blog ve Web Tasarım Kulübü öğrencileri “Kod Yazımı” çalışmalarında Kurs-2 yi başarıyla tamamladılar.

Yapılan çalışmalarla Blog ve Web Tasarım Kulübü öğrencilerinin sistematik ve alternatif düşünme becerisini geliştiren, olaylar arası bağlantıyı görerek programlamayı öğrenmesi amaçlanmıştır. Birleştirilen yap-boz bloklar ile kodlama dili olan JavaScript dilinin işleyişini kavrayan öğrenciler, Bilgisayar Öğretmenimiz Aslı Çakır eşliğinde internet tabanlı birinci etap eğitimleri tamamlayarak, sertifikalarını İlköğretim Okul Müdürümüz Sibel Şenol, Müdür Yardımcımız Betül Ernas ve Magit derneği başkanı tarafından aldılar. Öğrencilerimizde çalışmalarında başarılar diliyoruz.