Özel Ege Ailesi olarak keyifli bir öğretim yılını daha geride bıraktık. Başarı öykülerimize yenilerini eklerken yalnızca bireysel ya da kitlesel başarıya odaklanmadık, yaşamın tüm renklerini içinde barındıran bir çemberi de beraber ördük. Ulusal ve uluslararası bilim olimpiyatlarında birbiri ardına başarılar elde ettik. Yurt dışındaki tiyatro festivallerinde ayakta alkışlandık. Okul takımlarımızın il ve ülke dereceleriyle gururlandık. Daha birçok heyecanı hep birlikte, hep el ele yaşadık.

Günümüz dünyasında en önemli yatırımın insana olan yatırım olduğunun farkındayız. Sadece “başarı ve beceri” ile değil edebiyat, sanat, kültür ve sporla, ülkesinin ve ona ait olan her şeyin farkındalığıyla büyüyen, alın terine değer veren, “adalet, merhamet ve vicdan” odaklı duygu ve sevgi insanları yetiştirmekle eleceğe yön verecek zihinleri bize emanet ederek desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli ailelerimize teşekkürü de bir borç biliriz.

Bizler henüz ana kucağından alıp 12. sınıftan mezun edene kadar Özel Ege kültürüyle yoğurduğumuz çocuklarımıza gelecek yaşamlarında ihtiyaç duyacakları tüm donanımları katmaya çabalarken onlar da bu çabaları karşılıksız bırakmadı. Neler yaptıklarına bir göz atalım:

Bilimsel Başarılar,

TÜBİTAK Onur Köşesi,

Kültür, Sanat ve Spor Başarıları,

2016-2017 öğretim yılını geride bıraktığımız bu günlerde 2017-2018 öğretim yılı için çalışmalarımıza da başlamış bulunmaktayız. Bu yıl 52 mezunumuzu yükseköğrenim yaşamlarına uğurlarken okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimiz ile tanışmaktan da mutluluk duyuyoruz. Eminiz ki onlar da önümüzdeki öğretim yılında aynı gurur listelerine adlarını yazdıracaktır.

Çocuklarımızın iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni ederken yeni öğretim yılında başarılarının devamını dileriz.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL EGE LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ